Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
33-årig veteran er ligeglad med løn
05 Jul

33-årig veteran er ligeglad med løn

I sommerens handelsvindue foretog hvert hold signinger. Venter fans, indtil deres yndlingsidol bærer basket trøjer nba fra det hold, de støtter? Nogle af vores spillere sigter efter høje lønninger, og nogle spillere sigter efter holdets styrke, især nogle veteraner, som altid har håbet på, at deres karrierer kan blive belønnet. Derfor håber de at komme med på et hold, der har styrken til at kæmpe om mesterskabet i de senere år af deres karriere.

Danilo Gallinari er 33 år, men han mangler stadig en mesterskabsring i karrieren. Og han er selv en meget god udvendig skytte, og er et højt artilleri. Danilo Gallinari valgte at bære en Boston Celtics trøje denne sommer, idet han gav afkald på en større kontrakt, der blev tilbudt ham af andre hold, og tog en lønnedgang for at slutte sig til Boston Celtics. For Danilo Gallinari er løn ikke længere hans største bekymring, han handler mere om at få en mesterskabsring.

Boston Celtics viste os et stærkt hold i sidste sæson, og nu med Danilo Gallinari, der slutter sig til os, tror jeg, at styrken vil være endnu mere.

Populære produkter