Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Anthony kone vil skille sig fra
08 Jul

Anthony kone vil skille sig fra

Selvom Lara og Anthony har kendt hinanden i 20 år, er de gift i 2010 og har en søn. Men ægteskabet mellem de to er allerede begyndt at være i fare. Det lader til, at Anthony privatliv er lige så vidunderligt som hans basket trøjer nba på retten.

Anthony blev fotograferet liggende på yacht med en varm bikini pige. Netizens mistanke om, at Anthony er sporet med sin kone. Selvom Anthony sendte en video for at præcisere, at den smukke mand også er der. Men jeg ved, at skønhedspersonen er udsat som en enkelt. Det lader til, at selv efter at have trukket fra Carmelo Anthony trøje er den stadig aktiv. Siden Lara og Anthony er blevet adskilt i nogen tid, søger Lara juridisk skilsmisse. I 2017 havde Anthony et illegitimt barn med en Lara og en 24-årig kvinde. Denne hændelse var også et problem for dem at skille sig fra. Men for sønnen valgte Lara endelig at tilgive Anthony.

Uanset om du er en superstjerne eller en almindelig person, bør du være loyal over for dit ægteskab. Især bør offentlige figurer konvergere på deres egne ord og gerninger.

Populære produkter