Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Curry rekrutterer Antetokounmpo som falske
13 Jan

Curry rekrutterer Antetokounmpo som falske

Antetokounmpo var en almindelig sæson MVP sidste sæson, og Antetokounmpo vil være en gratis agent næste sæson. Så mange hold ønsker at få denne superstjerne. Disse inkluderer Golden State Warriors, og Bucks og Golden State Warriors netop afsluttet spillet for et par dage siden, blev det rapporteret, at Curry blev rekrutteret Antetokounmpo på sidelinjen, og sendte også en underskrevet basket trøjer nba til Antetokounmpo.

Curry og Antetokounmpo har samarbejdet med All-Star Game, og de to er gode venner. Og denne sæsons Golden State Warriors-rekord har været dårlig. Så er det virkelig muligt, at Curry inviterede Antetokounmpo til at være med. Ifølge interviewet benægtede Curry imidlertid rygten. Han inviterede lige Antetokounmpo til at spille "Jedi". Han blev ikke inviteret til at være med i holdet, og Antetokounmpo vendte tilbage til skabsrummet for at have en Curry-signeret Golden State Warriors trøje, måske bare en udveksling mellem venner.

Antetokounmpos kontrakt udløber øjeblikkeligt, og hvert hold har en chance for at konkurrere om ham. Om Golden State Warriors vil få ham til sidst. Lad os vente og se.

Populære produkter