Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Durant ønsker krigere at gå på pension deres trøjer
24 Apr

Durant ønsker krigere at gå på pension deres trøjer

Hvert basketball spil til slutningen af hans karriere, uanset hans karriere herlighed, og hans egen trøje kan anerkendes og pensioneret af holdet. Dette er en ære for dem. Og for at få den mest værdifulde spiller Durant mange gange. Det udtrykte også håbet om, at basket trøjer nba fra de gyldne statskrigere vil blive pensioneret.

Durant, der er blevet ryget for at forlade Warriors i sommer, sagde, at han ikke ville vælge at flytte i playoffs. Hvis der træffes en beslutning på dette tidspunkt, vil holdet blive distraheret og vil direkte påvirke den endelige rekord. Derefter vil holdet være i et rod, og han ønsker ikke at gøre sin egen respekt for sine holdkammerater. Han venter til 1. juli for at komme frem. Samtidig udtrykte han håbet om, at hans Kevin Durant trøje bliver pensioneret i Warriors. Jeg håber, at min nr. 35 trøje kan hænge over arenaen. Dette er meget vigtigt for ham.

Durant håber, at trøjen vil blive hængt i et af de bedste hold i sportsverdenen og vil blive set som deres mål. Jeg ønsker ham held og lykke.

Populære produkter