Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
Durant mister tilliden til Brooklyn Nets ledelse
28 Jun

Durant mister tilliden til Brooklyn Nets ledelse

NBA går nu ind i offseason, og i dette sommervindue har mange hold foretaget signinger, og nogle spillere vil tage initiativ til at foreslå ideen om at forlade holdet. Brooklyn Nets har stået over for et sådant dilemma for nylig. Kernespilleren Irving har ikke været i stand til at forny sin kontrakt med Brooklyn Nets. Omverdenen tror på, at han vil tage basket trøjer nba af ​​og vælge at samarbejde med andre hold.

Forhandlingerne mellem Irving og Brooklyn Nets gik ikke godt, hvilket også forårsagede en række uønskede kædereaktioner. Brooklyn Nets er bekymrende som helhed, og NBA-insider Rogan Murdoch sagde, at Brooklyn Nets ikke ser ud til at køre et hold, og det er et hold, der ikke har en klar plan. Det er det, der bekymrer fans i Brooklyn Nets trøje mest. Ifølge kilder, hvis Irving forlader og Nets ikke kan få chips af høj kvalitet gennem sign-and-trade, kan Durant faktisk indgive en handelsansøgning.

Durant ønskede ikke kun at forlade på grund af Irvings afgang, men mistede også tilliden til Brooklyn Nets-ledelsen, og Durants usikkerhed i Brooklyn Nets-fremtiden gjorde fans endnu mere bekymrede.

Populære produkter