Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Er Durant kommet tilbage for at blive bestemt?
12 Jun

Er Durant kommet tilbage for at blive bestemt?

NBA finalerne har været meget intense. Durant, som ikke har genoprettet, har været fraværende fra finalen. Dette fik Toronto Raptors til at lede spillet med en 3: 1 ledelse. Hvis du vinder et andet spil, vil du kunne vinde årets mesterskab. Og kan Durant være brandbekæmpelse og blive nøglen til Golden State Warriors? Her har vi forberedt basket trøjer nba.

De nuværende finaler er i fuld gang, Durant er blevet skadet i Western Conference Semifinal-serien. Har været fraværende i 9 spil. Kerr sagde, at Durant var i stand til at træne, men han øvede ikke med hovedstyrken. Durant kan vente til dagen for det 10. kamp at træffe en beslutning. De laver et sæt, som Durant kan spille. Et sæt er, at han ikke kan spille. Hvorvidt Durant bærer en Golden State Warriors trøje for at give os den største overraskelse. Det femte spil kan vinde ordet. Så er der tid til at få en god opsvingstid for Durant.

Finalerne er ikke ovre endnu, og Golden State Warriors har stadig en chance for at vende om. Fanerne ser også frem til Durants comeback.

Populære produkter