Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Forlader Embiid Philadelphia 76ers
13 Feb

Forlader Embiid Philadelphia 76ers

I den anden runde af den østlige konference sidste sæson var Philadelphia 76ers og sidste sæson mesterskab Toronto Raptors ude i uafgjort. Som et resultat følger mange fans dem i Philadelphia 76ers-basket trøjer nba. Philadelphia 76ers hold blev engang betragtet som et meget stærkt hold. I løbet af højsæsonen var de endnu mere arrogante. Philadelphia 76ers denne sæson anses for at være toppen af den østlige konference.

Det er dog tydeligt, at Philadelphia 76ers 'rekord denne sæson er uden for fansenes dom, ikke kun kom de ikke på toppen. I øjeblikket rangeret som femteplads i den østlige konference, og 13 sejre væk fra de første Milwaukee Bucks. En sådan rekord gør det vanskeligt for spillere at møde deres Philadelphia 76ers trøje. Embiid, kendt som den udvalgs søn, har potentialet til at blive solgt. Og hvis Philadelphia 76ers, der er bygget omkring Embiid, står over for muligheden for salg, for Philadelphia 76ers "vil det også være en meget radikal ændring", vil den samlede opstilling af Philadelphia 76ers vende sig.

Uanset om Embiid vil forlade Philadelphia 76ers, og Philadelphia 76ers salg af Embiid virker stadig urealistisk. Det endelige resultat overlades til tiden.

Populære produkter