Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
Forlader du NBA som 21-årig?
28 Jul

Forlader du NBA som 21-årig?

Det frie marked er ved at være slut, og hvert holds signeringsplaner er stort set blevet gennemført. I dette sommervindue er nogle mennesker glade og nogle er triste. De spillere, der har opnået en tilfredsstillende kontrakt, har allerede helliget sig spilletræning i øjeblikket. Spillere, der ikke får en tilfredsstillende kontrakt, må ikke bære en basket trøjer nba i den nye sæson.

Sharife Cooper fik en kontrakt af Atlanta Hawks for tre dage siden, men kontrakten varede kun tre dage, og Atlanta Hawks gav afkald på ham, før han overhovedet deltog i træningslejren. Han måtte tage sin Atlanta Hawks trøje af for at finde en anden vej ud. Og sommervinduet er ved at være slut. På dette tidspunkt er det svært for Sharife Cooper at få en kontrakt for resten af ​​tiden. Vil han forlade NBA i en alder af 21? Dette er også muligt.

Vi ved, at Sharife Cooper havde et godt CV, før han kom ind i NBA som den højest rangerede spiller i landet i Auburns historie. Dette får folk til at føle meget ondt af hans fremtid.

Populære produkter