Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Golden State Warriors besejrede Oklahoma City Thunder
28 Oct

Golden State Warriors besejrede Oklahoma City Thunder

Den nye sæson NBA-regulære sæson er i fuld sving, og Golden State Warriors er på vej til Oklahoma City Thunder. For Golden State Warriors kan man sige, at denne sæson er ugunstig. Golden State Warriors led en to-kamps tabende række og er i øjeblikket kun nummer 12 i vesten. Dette er således, at når tre på hinanden følgende Golden State Warriors-basket trøjer nba er falmede herlighed. Oklahoma City Thunder sluttede en to-kamps tabende række og vandt den første sæson i sæsonen.

Oklahoma City Thunder derhjemme startede en stærk offensiv efter starten af spillet. I slutningen af halvdelen ledede Oklahoma City Thunder med 70:70. Spillerne i Golden State Warriors trøje er meget hjælpeløse. Selvom den anden halvdel af spillet begyndte, har begge sider styrket sig i det defensive, men det er også vanskeligt at genvinde det store score-gab i første halvleg. endelig. Golden State Warriors slukede en to-kamps tabende række på 92: 120.

Rekorden af Golden State Warriors er meget vanskelig for fans at acceptere. Når alt kommer til alt er denne rekord stadig for længe siden. Golden State Warriors ser ud til at være nødt til at genopbygge moralen, før de kan møde det næste spil.

Populære produkter