Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Houston Rockets chef overraskede Anthony blev forladt
23 Sep

Houston Rockets chef overraskede Anthony blev forladt

I et interview sagde Houston Rockets ejer Fedita, at han var overrasket over, at Houston Rockets opgav Anthony sidste sæson. Han benægter dog ikke, at Anthony er en fremragende basketballspiller i iført en basket trøjer nba.

Guvernøren for NBAs bestyrelse for Houston Rockets, Freddy, blev spurgt, hvorfor han ikke kunne afspejle værdien af Anthony. Fordi Anthony kun havde spillet 10 kampe på Houston Rockets og blev forladt. Fedita besvarede også dette spørgsmål og sagde, at han endnu ikke har set Anthony. Anthony er stadig en god spiller. Han er villig til at spille enhver rolle, holdet beder ham om at spille. Han er en gentleman. Hans Carmelo Anthony trøje er stadig bedst sælger. Fedita sagde imidlertid, at han ikke ville modsætte sig at basketafdelingsafdelingen træffer den beslutning, som de mener er korrekt. Selvom jeg synes, Mero er en af de største spillere i NBA-historien.

Anthony's evner i fortiden er uden tvivl. Hvad angår hvorvidt Anthony er egnet til Houston Rockets-systemet, er vores lægmænd ikke alt for opmærksomme på det og kan kun ønske ham held og lykke.

Populære produkter