Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Los Angeles Lakers to ledere
07 Nov

Los Angeles Lakers to ledere

Los Angeles Lakers slog San Antonio Spurs 103-96 væk, og Los Angeles Lakers har vundet fem kampe i træk og blevet leder af Western Conference. Den vindende streg for Los Angeles Lakers er superstjernerne LeBron og Davis. De har tusinder af fans med basket trøjer nba til at støtte dem.

Davis er netop blevet kåret til den bedste spiller i Western Conference i sidste uge, og LeBron er en anden leder af Los Angeles Lakers, netop fordi begge af dem kan være til stede på samme tid, og Los Angeles Lakers kan have en så god start. Det var på grund af LeBron og Davis, at de arbejdede hårdt og kæmpede for deres Los Angeles Lakers trøje. Los Angeles Lakers mistede mindre end 80 point pr. 100 ejendele og kun 39% af deres modstandere i malingen, hvilket er en god indikation af forsvarsstyrken i topvalget.

LeBron og Davis vil fortsat spille en førende rolle i ledelsen af ​​holdet, og de har også brug for bedre resultater fra deres holdkammerater. I det næste spil spiller de mod Chicago Bulls i håb om, at de opretholder en stærk offensiv og kan vinde 6 sejre i træk for at vinde flere udmærkelser for holdet.

Populære produkter