Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
NBA -stjernen Tyler Herro vil være en stjerne
31 Jul

NBA -stjernen Tyler Herro vil være en stjerne

Tyler Herro er en ung spiller, der blev valgt af Heat i NBA -udkastet i 2019, og hans karriere er officielt begyndt. Udover at have NBA - basket trøjer nba på, har han selvfølgelig også en drøm, det vil sige at blive sanger.

Popmusikdrengen Jack Harlow udgav en sang "Tyler Herro", opkaldt efter NBA -stjernen Tyler Herro, og for nylig accepterede han også Jack Harlows invitation til at udføre denne sang på musikfestivalen og sang for første gang på scenen. Det er, at han ikke tog Miami Heat trøje på og viste alle et andet ansigt i en anden identitet. Tyler Herro sagde også i interviewet, at han var meget glad for at blive inkluderet i sangen og opfordrede alle til at skrive mere. Han følte virkelig, at det var en genial beslutning at bruge sin sang som navn, for denne sang er allerede nummer et i hans hjerte.

Tyler Herro udtalte også offentligt, at han oprindeligt ønskede at være en mandlig hip-hop-sanger. Hvis han ikke var kommet ind i NBA, skulle han nu være professionel musiker og drømme om at blive Jack Harlow.

Populære produkter