Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
Nuggets tabte desværre, Nikola Jokic dominerer ligaens all-around ranglister
04 Dec

Nuggets tabte desværre, Nikola Jokic dominerer ligaens all-around ranglister


I den hårde konkurrence i den regulære NBA-sæson lancerede Nuggets og Kings for nylig et stærkt opgør, der bragte fans ind i en passioneret basketballfest. Begge hold er de bedste i NBA, og denne kamp tiltrak også mange fans iført Denver Nuggets trøje og Sacramento Kings trøje for at heppe på deres favorithold. Kings har præsteret godt i de seneste kampe, og deres moral er høj. Som NBA-mesterskabet i sidste sæson har Nuggets altid tiltrukket sig meget opmærksomhed, og deres styrke kan ikke undervurderes. I dette spil lancerede de to sider en hård konkurrence. Til sidst tabte Nuggets til Kings 117-123, et beklageligt nederlag.


Selvom Nuggets tabte, præsterede holdets hovedspiller Nikola Jokic imponerende i denne kamp. Efter denne kamp nåede Nikola Jokics samlede score 615 point, 268 samlede rebounds og 210 samlede assists. Disse tre statistikker rangerede først i NBA. Han viste fantastiske all-around basketball-evner og blev grundpillen på holdet. Fans er fulde af beundring for Nikola Jokics præstation. Han præsterer ikke kun godt i scoringsenden, men har også en imponerende rekord i rebounds og assists. Som en velafrundet spiller tilføjer Nikola Jokics tilstedeværelse uendelig energi og selvtillid til Nuggets.


Selvom det er ærgerligt at tabe denne kamp, ved fans, at resultatet af basketballkampe ofte er uforudsigeligt, og det er under et sådant pres, at Nuggets har udviklet en mere ihærdig kampånd. De er overbevist om, at Nuggets i de næste kampe vil fortsætte med at arbejde hårdt for at vinde hver kamp og præsentere flere spændende øjeblikke for fansene. Basketballsæsonen er stadig meget lang, og Nuggets vil helt sikkert dukke op igen med en stærkere attitude og bringe flere overraskelser og forventninger til fansene.


Populære produkter