Gratis forsendelse på bestilling over 75 €
Toronto Raptors er nummer to i øst
20 Feb

Toronto Raptors er nummer to i øst

Toronto Raptors er et professionelt NBA-basketballhold baseret i Toronto, Ontario, Canada og det eneste NBA-hold i Canada. I finalen sidste år ventede fans i basket trøjer nba tre dage i det endelige spillested. Toronto Raptors vandt endelig det første mesterskab i NBA sidste år, så Toronto Raptors 'rekord denne sæson er også bekymring for alle samfundslag.

Vi kan se, at Toronto Raptors midlertidigt blev nummer to i den østlige konference med en anden rekord denne sæson, kun 6 point væk fra den første mandlige Milwaukee Bucks. Toronto Raptors har en 40-14 rekord i NBA Eastern Conference. Dette er, hvad alle kæmpede for at bære Toronto Raptors trøje. Toronto Raptors har vundet 15 kampe i træk. Blev holdet med de mest på hinanden følgende sejre i en enkelt sæson i historien om professionelle ligaer (herunder NBA, NHL, MLB og CFL).

Toronto Raptors har fungeret meget godt i to sæsoner, og om Toronto Raptors med succes har forsvaret denne sæson er også bekymringen for alle samfundslag, lad tiden bevise det.

Populære produkter